RECLAMEBUREAU

Gember is een reclamebureau; we zijn vormgevers van alle soorten media-uitingen. Ben je net een nieuw bedrijf gestart of zijn jullie toe aan verandering, dan is het belangrijk om de ultieme uitstraling te verkrijgen die bij het bedrijf past, modern is en tegelijkertijd dicht bij de oorsprong blijft. We laten je merk op een eigen, unieke manier naar voren komen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld je logo, huisstijl, folder of reclamecampagne, maar ook websites en complete magazines. Het belang van onze klanten staat altijd voorop. Ontwerpen is een gezamenlijk creatief proces en samen werken aan het perfecte resultaat is dan ook onze insteek.

Huisstijl

Wij ontwerpen een passend logo en huisstijl bij de visie van je bedrijf.

LOGO EN HUISSTIJL

Een logo en huisstijl zijn de identiteit van je bedrijf. Niets is belangrijker dan een passend logo dat de visie van het bedrijf uitstraalt. Daarom passen we jouw wensen toe om uiteindelijk tot het ultieme resultaat te komen. We kunnen een geheel nieuw logo creëren, maar ook een bestaand logo vernieuwen. Vervolgens ontwerpen we een huisstijl (bijvoorbeeld briefpapier, enveloppe en visitekaartje) die aansluit op het logo; zo zit er altijd een lijn in alle uitingen.

Visitekaartje Gember

Visitekaartje_SteigerhoutdeKoe_1

Website

Wij bouwen websites die je gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

WEBSITE & WEBSHOP

De uitstraling van een website is belangrijk voor de eerste indruk die klanten van een bedrijf hebben. Heeft je bedrijf een (nieuwe) website nodig, dan kunnen we deze bouwen op basis van een Content Management System (CMS) waarbij je zelf heel gemakkelijk de site kunt onderhouden. Ook wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google zodat de website goed vindbaar is. Natuurlijk zorgen we voor een prachtig en doeltreffend ontwerp en kunnen we de site desgewenst helemaal inhoudelijk vullen. Een webshop behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor een professionele webwinkel die goed en gemakkelijk functioneert. We geven je een duidelijke instructie zodat je de webshop daarna gemakkelijk zelf kunt vullen en onderhouden.

BEHEER

Heeft u zelf geen tijd voor het onderhouden van een website of webshop dan kunnen wij dit verzorgen. Bij het beheren van een website en/of webshop komt veel kijken; het is een tijdrovende klus die veel geduld en precisie vereist. Denk aan het plaatsen van artikelen, regelmatig updaten, de webshop (aan)vullen, zoekmachine-optimalisatie en online marketing. Allemaal taken die wij je uit handen kunnen nemen.

Website SteigerhoutdeKoe

ONLINE MARKETING

Online marketing is vaak nodig om je website en bedrijf goed vindbaar te maken op internet. Er is veel concurrentie en om bovenaan een pagina van een zoekmachine als Google te komen moet de website worden geoptimaliseerd. Ook online adverteren en Affiliate Marketing (waarbij andere websites doorlinken naar jouw site) zijn opties. Wij hebben inmiddels veel ervaring met online marketing en helpen je graag met deze tijdrovende klus.

Website Laser Clinic Cornea

Drukwerk

Wij verzorgen alle soorten drukwerk; van inhoud tot opmaak en verspreiding.

DRUKWERK

Veel bedrijven geven reclamefolders, mooie brochures of catalogi uit om hun producten te promoten. Het is een uitdaging om uw merk of product zo sterk mogelijk naar voren te laten komen en ondertussen de klant te blijven boeien. Wij verzorgen folders, catalogi en brochures; van inhoud tot opmaak en verspreiding. Dit kan op basis van de bestaande vormgeving, maar wij kunnen ook een geheel nieuwe lay out voor je bedrijf ontwikkelen.

Toegangsbewijs De Uithof

MAGAZINE

Met een achtergrond in redactionele vormgeving is het opzetten en ontwerpen van magazines een van onze specialiteiten. Voor groeiende bedrijven die de communicatie met hun medewerkers willen verbeteren zetten we een personeelsblad op; een bedrijfsblad dat toe is aan een frisser imago geven we een restyling. Maar ook voor het ontwikkelen of restylen van een glossy magazine ben je bij reclamebureau Gember aan het juiste adres.

Proefschrift Klaassen

ADVERTENTIE

Adverteren in kranten, tijdschriften of op het internet is natuurlijk dé manier om meer naamsbekendheid te genereren en klanten te trekken. Wij verzorgen alle soorten advertenties, in alle media, op alle formaten. Denk hierbij ook eens aan reclame op bussen en in bushokjes, op abri’s en stoepborden. Er is heel veel mogelijk, maar niet alle vormen van adverteren zijn ook geschikt voor je bedrijf. Wij helpen je om de juiste vormen te kiezen binnen jouw budget.

Poster Eye Fashion

Beeld

FOTOGRAFIE

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde fotografen zodat we zeker weten dat we altijd het mooiste beeldmateriaal voor handen hebben. Samen met hen verzorgen we desgewenst het beeld voor je brochure, magazine, huisstijl of website. Je krijgt het bewerkte materiaal digitaal aangeleverd en dit is bruikbaar voor alle doeleinden.

ILLUSTRATIE

Illustraties maken wij als reclamebureau zelf in opdracht van bedrijven en particulieren, bijvoorbeeld voor gebruik in een tijdschrift, boek of op een geboortekaartje of huwelijksuitnodiging. Deze unieke illustraties zijn handgemaakt en vervolgens gedigitaliseerd.

Illustratie_Gember_7