Gember Ontwerp

RECLAMEBUREAU LEIDEN

Gember is een reclamebureau; we zijn vormgevers van alle soorten media-uitingen. Ben je net een nieuw bedrijf gestart of zijn jullie toe aan verandering, dan is het belangrijk om de ultieme uitstraling te verkrijgen die bij het bedrijf past, modern is en tegelijkertijd dicht bij de oorsprong blijft. We laten je merk op een eigen, unieke manier naar voren komen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld je logo, huisstijl, folder of reclamecampagne, maar ook websites en complete magazines. Het belang van onze klanten staat altijd voorop. Ontwerpen is een gezamenlijk creatief proces en samen werken aan het perfecte resultaat is dan ook onze insteek.

    

TEAM

GEMBER ONTWERP

Wij vormen het jonge, dynamische team van Gember Ontwerp. Met onze frisse, creatieve en eigenzinnige blik proberen we van iedere opdracht iets bijzonders te maken.

Sabine van der Wiel

Sabine van der Wiel

GRAFISCH ONTWERPSTER
Tel • +31 (6) 47 512 115
Sabine is de oprichtster van Gember Ontwerp. Als freelancer werkte ze voor Adformatie en Zpress, waarna ze in de functie van marketingmanager van optiekketen Eye Fashion rolde. Ondertussen bleef het kriebelen en toen ze haar marathonschaatscarrière beëindigde, startte ze in 2010 ontwerpbureau Gember.
Robert de Vries

Robert de Vries

WEBDESIGNER
Tel • +31 (6) 47 122 093
Robert is onze webdesigner en heeft altijd een oplossing paraat bij technische problemen, zodat de rest van het team zich kan focussen op de vormgeving van websites.
Mark van der Wiel

Mark van der Wiel

TUINONTWERPER
Tel • +31 (6) 51 033 301
Mark is hovenier en tuinontwerper. Wil je een origineel tuinontwerp, afgestemd op je wensen, dan verzorgt hij het ontwerp tegen een schappelijke prijs. En natuurlijk zorgen we er desgewenst voor dat de tuin aangelegd wordt door vakkundige hoveniers.

Wil je bij ons werken?

Helaas hebben wij op dit moment geen openstaande vacatures en stageplaatsen.